|
-
Rabarber, bagte
-
Rabarber/banan-sorbet
-
Rabarbertærte
-
Rabarber-mandelmarengs
-
Rabarber, tykmæksfromage
med
-
Ratatouille
-
Ravioli med jomfru-hummer
-
Ravioli-fyld
-
Reje-cocktail med Thousand
Island-dressing
-
Rejemad
-
Rejer med asparges
-
Rejer, stegte
-
Reje-suppe
-
Relish,løg/æble
-
Remoulade
-
Ribsgele
-
Ribs-is
-
Ribs/chokolade-islagkage
-
Rilette, hornfiske-
-
Rilette, makrel-
-
Rimsaltet
og bagt torsk
-
Rimsaltet torsk med rødbedesalat
-
Ris (khichri)
-
Ris til sushi
-
Risalamande
-
Risengrød
-
Ris/linse-salat, Birgits
-
Ris/linse/rodfrugt-salat
-
Risotto
-
Risotto
med svampe
-
Ristede pærer (med rosenkål og)
ost
-
Roastbeef-rulle
-
Rodfrugt-fritter
-
Rogn, stenbider-
-
Rogn, torske-
-
Romkugler med banan og
sveske
-
Rosmarin-æbler
-
Roulader, fiske/reje-
-
Rucola og pærer, salat med
-
Rugbrød, kerne-
-
Rugbrød, mørkt
-
Rugbrød, mørkt v.2
-
Rugbrød med spids-kommen
-
Rugbrød, (ikke Annes)
-
Rugbrød,
Klassisk
-
Rulle af lammebryst
-
Rulle af roastbeef
-
Ruller, oliven-
-
Rundstykker
-
Russisk fladbrød
-
Rævesauce til gravad laks
-
Rødbedekage
-
Rødbeder, bagte
-
Rødbeder, glaserede
-
Rødbeder, syltede
-
Rødbede-salat, varm
-
Rødbede/æblesalat
-
Rødvins-glace
-
Rødkål
-
Rødkålssalat
-
Rødspættefileter
-
Røget laks med feta og
tomat
-
Røget makrel-rillette
-
Røget ål med tomatconcassé
-
Rösti
-
Råsyltede tyttebær
|
- Salade Nicoise
- Salat af grønne bønner
- Salat med asparges og
forårsløg
- Salat m/avocao og rucola
- Salat m/kartofler
- Salat m/kartofler og bønner
- Salat m/rucola og pærer
- Salat med oksekød
- Salat med
mango, chili og koriander
- Salat med spidskål,
ærter og rucola
- Salat Nicoise
- Salat, avocado-jordskokke-
- Salat, bulgur-
- Salat, carpaccio
- Salat, grillet grøn
- Salat, grøn m/asparges
- Salat, kartoffel-
- Salat, kartoffel-bønne-
- Salat, kyllinge-
- Salat, linse-
- Salat, ris/linse/rodfrugt
- Salat, mozzarella-
-
Salat, rødkåls-
-
Salat, vandmelon og parmaskinke
- Salat, pasta-
- Salat, rødbede-
- Salat
med selleri, druer og valnødder
- Salat, tomat-
-
Salat, Waldorf-
-
Saltbagte kartofler
-
Sarah Bernhardt
- Sardiner
- Sauce Bolognese
- Sauce estragon I
-
Sauce
Mojo
- Sauce, bearnaise-
- Sauce, estragon II
- Sauce, lamme-
- Sauce, svampe-
- Sauce, tomat-
- Sauce, vinhandler-
- Schnitzel, wiener-
-
Selleri, druer og valnødder (salat)
- Selleri-laks
- Seppia-blæksprutte
- Sesam-karamel
- Skaldyr, marinerede
- Skaldyrsbouillon
- Skaldyrsfond
- Skidne æg
- Skinke, kogt
- Skorzoner-rødder med muslinger
- Småkager, choko-
- Småkager, ingefær-
- Småkager, pistacie-
- Snacks: Blomkåls-buketter
- Snacks, Butterdejs-
- Snacks: Cashewnødder i soyasirup
- Snacks: Kaviar-
- Snacks: Mozzarella-brød
-
Snacks: Olivenruller
-
Snacks: Olivensticks
-
Snacks: Parmesankranse
-
Snacks: Parmesansmåkager
-
Snacks: Sprøde lakseskind
- Snacks: Stenbider-rogn
- Snacks: vagtelæg med
ørredrogn
- Sojabønner
- Solbærgele
- Solbær-syltetøj
-
Sol over Gudhjem
-
Sorbet, Appelsin-
-
Sorbet, Banan/rabarber-
-
Sorbet, Melon-
-
Sort/hvid chokoladetærte
- Spid, lamme-
- Spidskålssalat med ærter
og rucola
- Spidskål, sauteret
-
Spinatomelet
-
Spinattimbale
- Spinattærte, Lottes
- Spinat/kartoffel-tærte
-
Sprængt flæsk
- Sprængt oksebryst
- Squash, marinerede
- Squash-blomst
- Squashruller
- Stegeso, lammebov i
- Stegt andebryst
- Stegt andebryststeg
- Stegt kyllingebryst
- Stegte kyllingelår
- Stegt ål med hvide kartofler og
persillesovs
-
Stenbider-rogn
med avocado
- Stenbider-rogn med jordskokker
- Stenbider-rogn-hapser
- Sticks, butterdejs-
- Stikkelsbær-fool
- Stikkelsbær-kompot
- Stilktomater
- Stroganoff, Boeuf
- Stuvet hvidkål
- Sukker/saltlage til laks
- Sukkersaltet torsk med
peberrodsis
-
Suppe
fra Umbrien
-
Suppe, hønsekøds-
- Suppe, klipfiske-
- Suppe, reje-
-
Suppe, Ærte med løvstikke
- Sushi nigiri
- Sushi nori
- Sushi-ris
- Svampe, farserede
- Svampebouillon
- Svampebrød
- Svampefond
- Svampe-sauce
-
Sveskekage, chokolade-
-
Svin, grillspyd
- Svinekæber
i kanel
- Svinemørbrad med svampe
- Svinenakkefilet
- Svinenakkesteg, Provence-
- Svinespoleben
med spidskål
- Svinepølser
- Svineskinke, kogt
- Syltede agurker
- Syltede asier
- Syltede figner
- Syltede grønne tomater
- Syltede pærer
- Syltede rødbeder
- Syltetøj, solbær-
- Sødmælks-franskbrød
- Sølvbede-stuvning
- Tapendade, oliven-
- Tatar af okse
- Tatar, lakse-
- Teboller
- Thai-inspireret
appelsinkage
- Thai-salat
- Thaifyld, wonton med
- Thousand Island-dressing
- Tiramisu
- Toast med gedeost og chokolade
- Tomat, bagt med Castello
- Tomat med mozzarella
- Tomat-chutney, grøn
- Tomater, grønne syltede
- Tomater, langtidsbagte
- Tomater, stilk-
- Tomatfad, bønne-
- Tomat/kanelchutney
- Tomat-peber-suppe
- Tomatsalat
- Tomatsalat (labne)
- Tomatsalat med ost
- Tomat-sauce
- Tomattærte
-
Torsk, Dukkah-
-
Torsk med avocado
- Torsk med tomat-pesto
- Torsk, kogt, med alt
- Torsk, rimsaltet
og bagt
-
Torsk, rimsaltet
med rødebedesalat
- Torskefilet i fad
- Torskefilet i parmaskinke
- Torskepiroger
- Torskerogn
- Torskesalat
- Tortilla-portion med kartoffel
- Tournedos af okse
- Tranebær-kompot
-
Trøffel-æg
-
Tun, grillet
-
Tun, kalv i
-
Tunmousse
-
Tuntatar
med myntesuppe
-
Tværreb, okse-, braiseret
-
Tykmæksfromage med
rarbarber
-
Tyndstegsfilet, helstegt (okse)
-
Tyrkiske lammefarsbrød
-
Tærte, Birgits
grønt-
-
Tærte, Broccoli-porre-
-
Tærte, chokolade-
- Tærte, citron-
- Tærte, fiske-
- Tærte, lime-
- Tærte, pekannødde-
- Tærte, pære-
- Tærte, tomat-
- Tærte, æble-
|
|
|
|