-
Tag kødet ud af køleskabet ca. 30 min. før
tilberedningen.
-
Rens/skyl hvidløg, persille, champignon og forårsløg og
skær det i stykker.
-
Skræl ingefæren og riv den.
-
Krydr kødet med salt, og brun det i olien (på alle
sider) ved god varme, ialt ca. 5-8 min.
-
Tag kødet op, og hæld champignon, hvidløg, forårsløg,
ingefær og
champignon i og svits det ved fuld varme i ca. 5 minutter.
-
Hæld Noilly Prat ved sammen med timian og rosmarin og
kog ind.
-
Skru ned til det netop bobler og løg kødet (og evt.
saft) ovenpå svampeblandingen.
-
Læg låg på og steg ved svag varme i en god time (vend
kødet 2-3 gange undervejs) - et kødtermometer skal vise ca. 50°.
-
Tag kødet op og pak det i sølvfolie.
-
Kog resten ind ved stærk varme (5-10 minutter) og tilføj persille til
sidst. Smag til med salt og peber.
Anret kødet på en varm tallerken med svampeblandingen over. Server ris til.