Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Svinenakkefilet, grydestegt


Til 6-8 personer

 

  1. Tag kødet ud af køleskabet ca. 30 min. før tilberedningen.

  2. Rens/skyl hvidløg, persille, champignon og forårsløg og skær det i stykker.

  3. Skræl ingefæren og riv den.

  4. Krydr kødet med salt, og brun det i olien (på alle sider) ved god varme, ialt ca. 5-8 min.

  5. Tag kødet op, og hæld champignon, hvidløg, forårsløg, ingefær og champignon i og svits det ved fuld varme i ca. 5 minutter.

  6. Hæld Noilly Prat ved sammen med timian og rosmarin og kog ind.

  7. Skru ned til det netop bobler og løg kødet (og evt. saft) ovenpå svampeblandingen.

  8. Læg låg på og steg ved svag varme i en god time (vend kødet 2-3 gange undervejs) - et kødtermometer skal vise ca. 50°.

  9. Tag kødet op og pak det i sølvfolie.

  10. Kog resten ind ved stærk varme (5-10 minutter) og tilføj persille til sidst. Smag til med salt og peber.

Anret kødet på en varm tallerken med svampeblandingen over. Server ris til.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017