Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kaviar-appetizers


4 personer.

 

  1. Kartoflerne koges i saltet vand og pilles.

  2. Purløgen skylles, tørres og hakkes/klippes i 2 mm skiver.

  3. Creme fraichen røres med limesaften, peberen og den hakkede purløg.

  4. Kartoflerne skæres i 1 cm tykke skiver (der skal bruges ca. 16 skiver) der kommes på et lille serveringsfad

  5. Hver skive dækkes med 2-3 mm creme fraiche (1 mm til kaviaren) og derefter

    1. 1 tsk kaviar kommes på toppen af 4 stk (pas på ikke at knuse æggene, da de så smatter).

    2. 1,5 tsk lakserogn kommes på toppen af 8 stk

    3. 1 kvart skive (strimmel på langs) af laksen foldes og lægges på toppen af 4 stk.

Servers med champagne, Cremant de Bourgogne eller en robust, tør hvidvin.

 

NOTE  Der skal ret meget (urimelig dyr) kaviar på, hvis dens smag ikke skal overdøves af resten. Som alternativ kan man i stedet bruge lakserogn eller en lille skive røget laks (evt. kun på nogle af dem).

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016