Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Røget makrel-rillette


Forret til 6 personer - mætter meget

 

  1. Mayonnaise/olivenolie tilsættes dild, og smages til med salt (pas på!!), peber og evt. citronsaft.
  2. Fjern skind og ben fra makrellerne og mos dem groft med en gaffel.
  3. Rør dressingen i sammen med fennikel og rødløg.
 

Spinatsalat

  1. Pisk citronsaft og olivenolie sammen og smag til med salt og peber
  2. Vend de skyllede og aftørrede spinatblade med dressingen

Servering

  • Makrelrilletten anrettes som en 2-3 cm tyk "bøf" og herpå lægges en spiseskefuld rogn - eller formes til "frikadeller" med en ske. Spinatsalaten lægges ved siden af. 
  • Makrelrilletten formes til "frikadeller" med en ske, og rognen som en kugle. Spinatsalaten lægges ved siden af.
  • Kan også anrettes i fad med rogn ved siden af.

NOTE  Se også Hornfiske-rillette.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016