Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kartofler, saltbagte


4 personer som tilbehør

 

Kartofler, saltbagte

  1. Kartoflerne skylles og lægges i en bradepande (skal helst netop kunne være der i et lag).

  2. Opløs saltet i 2 dl varmt vand og hæld det i bradepanden.

  3. Bag ved 160° i 40-60 min til vandet er fordampet og kartoflerne rynkede.

  4. Lad kartoflerne køle af til de kun er lune.

  5. Server aiöli til *).

 

*) Det ser smart ud hvis kartoflerne placeres med en tynd grillpind som håndtag på en klat aiöli på et fad - med aiölien smelter hurtigt, hvis kartoflerne er for varme. Drys evt. lidt meget finskåret purløg og ekstra, groft salt over.

 

Serveres f.eks. til oksefilet med gran.

 

Kan også bruges som (selvstændig) del af en tapasmenu.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017