Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Vitello Tonnato (kalv i tun)


10 personer (kan bruges som forret til 15-20 personer)

 

Sauce

Evt. pynt

Svinenakkefilet i tunsauce
Her er anrettet 1/3 (til 3-4 personer)

  1. Kødet krydsres med salt og peber og lægges i et ovnfast fad med Noilly Prat i bunden og sættes i en kold ovn.
  2. Tænd ovnen på 180° og steg i 1 3/4 time.
  3. Tag kødet ud og køl HELT af, gerne til næste dag, indpakket i folie.
  4. Mayonnaisen røres sammen med citronsaft, sennep og hvidløg og smages til med salt og peber og evt. mere citronsaft og sennep. Skal være stærk og ikke for tyktflydende
  5. Tun og kapers moses og blandes  med mayonnaisen.
  6. Kød til Svinenakkefilet i tunsauceSkær det kolde kød i meget tynde skiver (helst 1-2 mm på pålægsmaskine) og anret på tallerkener/fad (evt. i 2-3 lag)
  7. Dæk med mayonnaisen og drys evt. med hakket persille og grofthakkede kapers.

Serveres med pasta eller tomatsalat og godt brød til.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017