Hvis rejerne ikke er kogte, så kog dem nu (kom dem i koldt vand med salt
og dild, kog op, sluk og lad køle af i vandet). Pil rejerne (gem skallerne).
Tag 8 rejer fra til pynt og blend resten med æggeblommer, hvidløg, løvstikke, piskefløde samt salt og peber.
Kom rejeskallerne i en gryde med halvdelen af hvidvinen sammen med kyllingefond,
finthakket skalotteløg, tomatpuré
og peberkorn, kog op og kog i 10 min.
Si bisquen (fjern skallerne) over i en gryde. Kog ind til 1/4 og pisk smørret
i.
Smør filetterne med rejesoufle og rul dem sammen. Læg dem i et ildfast,
smurt fad og hæld resten af hvidvinen ved. Damp dem i ovnen ca. 12-15 minutter ved
200º.
Sæt ovnen op til 275º. Smør gedeost på de fire skiver brød drys med peber og bag i ovnen i ca.
5 minutter
til der er gyldentbrune.
Tallerkenserver de ristede ostebrød med fiskerullen ovenpå og bisquen
fordelt omkring, pyntet med lidt persille eller dild og et par rejer.
NOTE Evt. kan man lægge en spiseske let dampede babyspinat-blade
mellem ost og fisken.
VINFORSLAG Serveres med en kold, fuldfed Oversøisk Chardonnay
(f.eks. fra Sydafrika eller Australien).