-
Sigt mel og flormelis ud på en bordplade og hak det
kolde smør i (brug gerne køkkenmaskine - det må ikke blive varmt).
-
Saml med 1 tsk vand og æggeblommen, pak i film og stil
på køl i mindst 2 timer.
-
Varm oven til 200°.
-
Klargør rabarberne, skær dem i 2 cm stykker og bland
dem med sukkeret i en skål.
-
Ingefæren skrælles og 1 cm rives meget fint og
blandes godt i.
-
Mandlerne kommes i kogende vand i 30 sek. og derefter i
iskoldt vand og smuttes fra den tykke ende. De skæres i tynde skiver
-
Mørdejen skæres i tynde skiver og fordeles i
metalformen
-
Marcipanen skæres i
tynde skiver og fordeles på mørdejsbunden.
-
Rabarberblandingen hældes over bunden og mandlerne
drysses over.
-
Læg bagepapir og derefter staniol over formen. *)
-
Bag i 30 min (35 min hvis kold) i den 200° varme ovn.
-
Fjern papir og folie og bag i yderligere 15 min.
*) Kan nu evt. vente et par timer på køl.