Torsken gås efter for ben, og skindet
fjernes. Krydr med salt og peber og pocher forsigtigt i 15-20 min - eller
hellere som sous vide
ved 48° i 20 min.
Køles af, og deles i flager/moses let. Sæt på køl, evt.
til næste dag.
Fennikel renses og skæres i 2 mm skiver, der skæres i 2 mm strimler, der
til sidst skæres i 2 mm tern.
Agurken flækkes og kerner skrabes ud. Skæres i 2x2 mm tern.
Forårsløgene renses, flækkes og skæres i 2 mm skiver.
Kapers hakkes fint.
I en stor skål blandes alle ingredienserne (undtagen dild) og smages til
med salt, peber og limesaft. Kan nu vente på køl i op til 3-4 timer.
Ved anretning: Kom 80 g i en skål eller et glas og pynt med skyllede og
tørrede dildkviste.
Giv evt. et stykke (ristet) brød til, eller smørrist 2x2x10 cm bjælker af
rugbrød.