Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Torskesalat


 

 

Lille forret til 12 personer (ca. 80 g per portion)

Findes også som laksesalat

 
  1. Torsken gås efter for ben, og skindet fjernes. Krydr med salt og peber og pocher forsigtigt i 15-20 min - eller hellere som sous vide ved 48° i 20 min.

  2. Køles af, og deles i flager/moses let. Sæt på køl, evt. til næste dag.

  3. Fennikel renses og skæres i 2 mm skiver, der skæres i 2 mm strimler, der til sidst skæres i 2 mm tern.
  4. Agurken flækkes og kerner skrabes ud. Skæres i 2x2 mm tern.
  5. Forårsløgene renses, flækkes og skæres i 2 mm skiver.
  6. Kapers hakkes fint.
  7. I en stor skål blandes alle ingredienserne (undtagen dild) og smages til med salt, peber og limesaft. Kan nu vente på køl i op til 3-4 timer.
  8. Ved anretning: Kom 80 g i en skål eller et glas og pynt med skyllede og tørrede dildkviste.

Giv evt. et stykke (ristet) brød til, eller smørrist 2x2x10 cm bjælker af rugbrød.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016