Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Sølvbeder/spinat med pinjekerner


8 personer som tilbehør
 

  1. Skyl sølvbeder/spinaten godt og skær det groveste fra. Ryst alt vandet fra.

  2. For sølvbeder: Del i stykker på 4-5 cm og blancher sølvbederne kort i kogende vand i små portioner så de tykke dele får længere tid (spinat skal ikke blancheres).

  3. Sauter pinjekernerne ganske kort i olivenolie så de netop bliver lysebrune (pas på: de branker hurtigt) og tilsæt sølvbeder/spinat og stuv godt.

  4. Smag til med citronsaft, salt og peber - og server straks.

F.eks. til Kylling sammen med Ovnstegte kartofler.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016