Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Tranebærkompot


 

  1. Bærrene skylles og dårlige bær, blade etc. sorteres fra

  2. Vaniljekornene skrabes ud i sukkeret

  3. Bærrene kommes i en lille tefalgryde sammen med 150 g sukker/vanilje og vaniljestænger 

  4. Koges ved middel varme ca. 10 min under omrøring til bærrene er sprunget

  5. Smages til med mere sukker hvis nødvendigt (skal være ret friskt/skarpt i smagen)

  6. Vaniljestangen fiskes op og kompotten stilles til afkøling

Bl.a. god til vildt og fede spiser som andebryststeg eller andelår - både som tilbehør og i sovsen.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016