Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Hornfiskerillette


Forret til 6 personer

 

  1. Hornfiskefiletterne gås efter for ben og placeres med skindet nedad på en bageplade med bagepapir.
  2. Bages 15 minutter i en 140 grader varm ovn. Afkøles.
  3. Mayonnaisen røres sammen med krydderurter, kapers, skalotteløg og citronsaft.
  4. Smag til med salt, peber og evt. mere citronsaft.
  5. Kødet pilles fra hornfiskene (undgå de yderste, hårde områder ved hovede, hale og gæller) og moses i dressingen.
  6. Trækker tildækket på køl i en time (kan holde sig 6-8 timer).

 

Anrettes på ristet brød, eller kugles op som ikke for store frikadeller på et fad med (ristet) brød til. Kogte kartofler er også godt til

 

NOTE  Se også Makrel-rilette.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 28-03-2024