Dejen
optøs, opdeles i 5 stykker og lægges på bagepapir på en bageplade.
Skær en ridse næsten (men ikke helt)
igennem dejen 1 cm fra kanten hele vejen rundt. Prik pladen (indenfor den
udskårne kant) tæt med en gaffel. Dette mindsker hæveevnen for den
midterste del, mens den yderste kant vil hæve op.
Forbag
bundene i 10 minutter ved 220° i varmluftovn til de er meget lyst brune. Nu kan
bundene evt, gemmes nogle timer.
Skær tomaterne i tynde skiver
og krydres godt med salt og peber.
Emmentaler/Maasdam-osten skæres i 1-2
mm tykke skiver og olivene udstenes og hakkes groft.
Hæld væden fra tomaterne og læg dem
i et skråt lag skiftevis med osten (den tørre Emmentaler/Maasdam og den
smørbare gedeost blandes). Drys med de grofthakkede oliven og krydr med
salt og peber.
Bag i ovnen ca. 15 min. ved 230° i varmluftovn til tomaterne er tørret lidt ud og bunden er mørkebrun og
sprød.