Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Tomatsalat


4 personer

 

  1. Tomaterne skæres i både og væden presses ud

  2. Løgene pilles og skæres i tynde skiver (ringe)

  3. Basilikum hakkes og blandes med tomat og løg og smages til med salt og peber

  4. Olie, balsamico piskes sammen (men hældes ikke over endnu)

  5. Lige før serveringen (ikke før - så  smatter det helt ud):
    1. Hæld væde fra tomatblandingen
    2. Hæld dressingen over salaten og vend godt (evt. hældes salaten nu i en flad serveringsskål, da balsamico-dressingen "sviner" når man vender salaten). Pynt evt. med et par hele basilikumblade.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016