Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Roastbeef/rucola-ruller


Forret til 6-8 personer. 

 

  1. Kødet krydres og steges i ovn ved 160º så stegetermometer viser 50º.

  2. Tages ud, pakkes ind i staniol og køler af til stuetemperatur (f.eks. i køleskab til næste dag).

  3. Dressingen røres sammen af olie, citronsaft, salt og peber.

  4. Salaten skylles og duppes helt tør.

  5. Salaten blandes i dressingen.

  6. Kødet skæres i skiver så tyndt som muligt.

  7. Hver skives rulles om 2-4 blade rucolasalat og lægges på et fad.

Spises med godt brød til.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016