Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Sauce, estragon I


Fusager, 96.

 

  • 1-2 spsk. balsamico

  • 1,5 dl. tør hvidvin

  • 10 dl hønsefond

  • 50 g usaltet, koldt smør

  • 2 spsk. hakket estragon (eller evt. persille)

  1. Sauter løg, hvidløg, timian og peber i fedtet.

  2. Tilsæt balsamico og kog helt ind, tilsæt hvidvin og kog ind til 1/3.

  3. Tilsæt fond og kog ind til saucekonsistens. Skum af og til.

  4. Si saucen, pisk med det kolde smør over lavt blus og smag til med salt og peber.

  5. Kom estragon/persille i og server.

God til Hvidløgskylling.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016