Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Spinatomelet


Til 5-6 personer (tilbehør)

 

Spinatomelet

  1. Spinat, enten
    1. Frisk spinat:  Læg spinaten 2 min i koldt vandbad og skyl grundigt (gentag evt). Fjern grove stilke. - eller:
    2. Frossen spinat: Optø i mikroovn 3-4 min. Varm i en tefalgryde ved middelvarme med 2 spsk vand.
  2. Pil og skær løgene i tynde skiver.

  3. Svits løgene med smørret i en stor pande ved middel varme i 8-10 minutter.

  4. Skru op, og tilsæt spinat og bland i 2-3 min.

  5. Riv muskatnøden, og smag spinat/løg til med muskatnød og (godt med) salt og peber.

  6. Pisk æggene sammen og rør dem i spinat/løgblandingen.

  7. Skru lidt ned, læg låg på og lad æggemassen stivne (ca. 15-20 min) - evt. i en 180° varm ovn.

Serves med groft brød og evt. lidt røget fisk til.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016