|
Spinatomelet
Til 5-6 personer (tilbehør)
- Spinat, enten
- Frisk spinat: Læg spinaten 2 min i koldt vandbad og skyl grundigt (gentag evt).
Fjern grove stilke. - eller:
- Frossen spinat: Optø i mikroovn 3-4 min. Varm i en tefalgryde ved
middelvarme med 2 spsk vand.
-
Pil og skær løgene i tynde skiver.
-
Svits løgene med smørret i en stor pande ved middel
varme i 8-10 minutter.
-
Skru op, og tilsæt spinat og bland i 2-3 min.
-
Riv muskatnøden, og smag spinat/løg til med muskatnød
og (godt med) salt og peber.
-
Pisk æggene sammen og rør dem i spinat/løgblandingen.
-
Skru lidt ned, læg låg på og lad æggemassen stivne (ca.
15-20 min) - evt. i en 180°
varm ovn.
Serves med groft brød og evt. lidt røget fisk til.
|
|
|