Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Toast med gedeost og chokolade/oliven


Forret til 6 personer

 


Brødene smager bedst hvis de
knapt er så hårdt ristede som her

  1. Ovnen opvarmes til 275° (grill eller gratin).
  2. Olivene udstenes.
  3. Tapenade: Chokoladen hakkes og blendes sammen med de udstenede oliven, olivenolie, hvidløg, kapers, citronskal, salt og olivenolie.
  4. Rist brødet let (skal kun akkurat blive lysebrunt) på en brødrister.

  5. Sæt skiverne på en bageplade med sølvfolie, smør tapenaden på brødet og fordel osteskiverne over.

  6. Grill i 4-5 min indtil osten er grillet brun på overfladen - hold øje med dem, det går pludselig stærkt!

  7. Fordel persillen ovenpå og server straks.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017