Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Svinepølser


10 pers.

(rå pølser, dobbelt portion)

  1. Halvdelen af nakkefileten koges forsigtigt med de rengjorte og skiveskårne urter (2 gulerødder, 2 pastinakker, 2 porrer og 4 hvidløg) i en time. Lad den køle af i suppen (gem suppen).

  2. Skær chorizo-pølsen i meget små tern, rens og hak skalotteløg og hvidløg og rist det hele på en tefalpande.

  3. 2 x kød og 2 x spæk hakkes 1 gang (8 mm hul).

  4. Rør (evt. i maskine) kødet med æg, og rør pølse/løgblandingen plus de finthakkede krydderurter i. Tilføj evt. 2-4 dl af suppen - konsistensen skal være som grød.

  5. Smag til med salt (steg en lille prøvefrikadelle for at teste).

  6. Fylden farsen i tarmene ved hjælp af kødhakkeren med et pølsehorn (fjern kniv og hulskive). Man skal være to til denne opgave!

  7. Fyld tarmene let, undgå lufthuller (punkter evt. med en nål), og snør for hver 10 cm med bomuldstråd.

  8. Kog pølserne op i suppen, sluk og lad dem gerne køle af i suppen (kan nu gemmes et døgn i køleskab).

  9. Tag pølserne op og tør dem af. Steg dem i olie ved middel varme i ca. 5 min.

Godt med kartoffelsalat og en sprød, letbitter grøn salat samt gødt brød til.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017