Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Rodfrugt-fritter


12 personer. Der spises mange af dem – også børn kan lide dem. Serveres til stege etc.

 

  1. Rodfrugterne rengøres/skrælles

  2. Skær det hele i stave på ca. 3x 3 cm og ca 10 cm lange (der bliver en masse ”afpuds” der kan gemmes til f.eks. rodfrugtmos næste dag)

  3. Fritterne kommes i en stor skål (evt. ad 2 gange), dressingen hældes over og der røres rundt, så fritterne bliver smurt på alle sider

  4. Fritterne fordeles på 2 bageplader med bagepapir

  5. Bages i en forvarmet ovn på fuld skrue (275 grader varmluft eller endda gratin) indtil de er godt brune i kanten (ca. 20 minutter - byt rundt på pladerne midtvejs).

Note  Man kan også bruge andre rodfrugter som pastinak, skorzonerrødder etc.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016