Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Tomater bagt med hvid Castello


6 personer

 

Her er der lidt for meget fyld - men det passer med 6 lidt mindre tomater.

  1. Et låg skæres af tomaternes bund (der hvor stilken har siddet - ellers er kødet svært at få ud) og de udhules forsigtigt med en skarp kniv og en ske (gem tomatkødet)

  2. Drys med lidt salt og peber i hver tomat

  3. Kog tomatkødet helt ind (inkl. lågene) i 20-25 minutter med vineddiken og passer gennem en sigte ned i en skål. Køl af

  4. Tilsæt rest af ingredienserne og kværn godt med sort peber

  5. Fyld blandingen i tomaterne og bag 15-20 min ved 180° til de er pænt brune på toppen.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016