Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Agurkesalat


Giver til et glas på 1-1,5 liter

 

  • Agurken skæres i tynde skiver og lægges i en sigte.

  • Drysses med groft salt og trækker 1 time (ikke mere, så bliver det for salt).

  • Imens koges resten sammen i et par minutter og køles af 

  • Skylles med koldt vand (smag på dem: De må ikke være for salte)

  • Glasset steriliseres, agurkerne fyldes og lagen hældes over.

  • Skal trække mindst et par timer (gerne længere).

  • Fyld op med friske agurker efterhånden som de gamle spises.

Bl.a. godt til leverpostejfrikadeller eller kylling.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016