Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Sarah Bernhardt


Fra Karolines Køkken 3. Giver 70-75 stk.

 

Sarah Bernhardt

Smelt chokoladecremen

  1. Chokoladen hakkes groft.

  2. Fløden koges op i en tykbundet gryde og chokoladen smeltes heri.

  3. Kog ved svag varme og omrøring i 5 minutter.

  4. Lad cremen stå koldt til den stivner (4 timer).

  5. Pisk cremen let op.

Smør cremen på makronbundene

  1. Sarah Bernhardt (endnu uden overtræk)Smør med en tyndbladet kniv creme på makronen til en top

  2. Sæt kagerne på bagepapir på bageplader og sæt stil dem koldt et par timer.

Overtræk med chokolade

  1. Smelt overtrækschokoladen og dyp kagerne een efter een: Hold på det nederste af bunden og dyp dem med bunden i vejret.

  2. Stil igen koldt nogle timer eller til næste dag.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017