Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Oksekødssalat med ris


Til 4 personer

 

Oksekødssalat med ris
 

  1. Skær alle sener og det meste fedt fra kødet og skær det derefter i ultratynde skiver (på tværs)

  2. Skræl og flæk løgene på langs, og skær dem i papirtynde skiver.

  3. Sæt risen over - når de har 5-10 min tilbage, så fortsæt:

  4. Bland sake, mirin, soyasacue, dashi og sukker i en sauterpande (eller gryde). Kog op og lad det koge i 1/2 min

  5. Tilsæt løgskiver og kog op

  6. Tilsæt kødet og kog op under omrøring

Anrettes i risskåle (portionsskåle, gerne bredere end den på billedet) med ris nederst, så kød/løg, 2 spsk af saucen og til sidst klippet purløg som pynt.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016