Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Salat med mango, chili og koriander


4 personer
 

  1. Salaten skylles, tørres og skæres i 1 cm strimler - undgå de nederste 3-4 cm.

  2. Korianderen skylles, tørres og bladene pilles af (stilkene kasseres). Bladene hakkes fint.

  3. Mangoen skrælles, befries for sten og skæres i 2x2 cm stykker.

  4. Forårsløg renses og skylles, flækkes og skæres i meget små tern.

  5. Chilierne skylles og flækkes på langs, kerner og ribbe fjernes. Resten skæres i 2x2 mm tern.

  6. Det hele blandes i en skål.

  7. Limen skylles og tørres. Den grønne del af skallen rives over salaten, og derefter presses saften af halvdelen ud over salaten også.

  8. Olien hældes over.

  9. Vend sammen og smag til med salt og peber.

Server straks.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016