Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Stenbiderrognhapser


Ca. 40 appetisers til 20 personer

 

Stenbiderrognhapser
  1. Kom fløden i en skål og tilsæt saft af en 1/4 citron. Rør rundt en enkelt gang og lad stå i mindst 30 min. (gerne mere) og rør derefter rundt i den nu tykke, syrnede fløde. Fyld på en plasticflaske med tud eller i en sprøjtepose med lille hul.

  2. Skær flutes eller sandwhichbrød i 1 cm tykke skiver og udstik 4-5 cm cirkler (med en metalring) - eller skær i små tre- eller firkanter.

  3. Rist brødet let.

  4. Dilden skylles og meget små kviste (1-2 cm) plukkes af.

  5. Pil og hak skalotteløg fint og bland med rognen. Smag til med salt og peber.

  6. Sprøgt en cirkel med den tyknede fløde i kanten af alle brødstykker.

  7. Fordel rognen på brødene

  8. Pynt med en minikvist dild.

VINFORSLAG: Oversøisk Chardonnay eller anden fyldig hvidvin med noget syre.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016