Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Klipfiskesuppe


Forret til 8 personer. NB: Skal forberedes 1 døgn i forvejen

 

  1. Torsken udvandes i et døgn i koldt vand - skift 8-10 gange
  2. Vandet hældes fra. Skind og ben fjernes og fisken skæres i mundrette stykker.
  3. Grøntsagerne renses og skæres i passende, mundrette stykker
  4. I en stor gryde opvarmes olivenolien, og fiskestykkerne svitses let 1-2 minutter.
  5. Grøntsagerne tilsættes og svitses under forsigtig omrøring (så fisken ikke går for meget i stykker).
  6. Hæld fonden over (tilsæt evt. mere kogende vand, hvis det ikke dækker), kog op og skum nogle gange.
  7. Tilsæt krydderurter og tomat og lad retten simre en times tid.

Serveres med (evt. ristet hvidløgs-) brød.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017