Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Rødbedesalat, varm


Tilbehør til f.eks. andesteg - til ca. 8-10 personer

 

  1. Rødbederne skrælles (brug handsker...) og skæres i 2 x 2 cm  tern.

  2. Hæld dem i en stor gryde og dæk med saltet vand.

  3. Tilsæt balsamico og bring det hele i kog ved svag varme, indtil vandet er kogt væk (ca. 1 time).

  4. Vend de varme rødbedetern i olien og smag til med salt og peber.

  5. Lige før serveringen drysses med basilikum.

 

NOTE  Kan evt. forberedes  et par timer i forvejen og varmes i tefalgryde før punkt 5.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017