Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Tyrkiske lammefarsbrød


Giver 4 store lammefarsbrød

 

Tyrkiske lammefarsbrød

Her er kun 1 æg i - så skiller de let

  1. Brødet rives i stykker og opblødes i mælk/fløde

  2. Løgene rives og hvidløget hakkes fint.

  3. Kødet hakkes 1 gang (8 mm hul)

  4. Rør (evt. i maskine) kødet med salt (for at gøre det sejt).

  5. Brødet vrides og kommes i.

  6. Under omrøring tilsættes løg, æg, sennep og krydderier

  7. Smag til (ja: smag) med salt og peber

  8. Fetaen skæres i 8 stykker

  9. Form til aflange "brød".

  10. Tryk flade, kom 2 stykker feta på, og fold farsen om

  11. Lad gerne farsen hvile ca ½ time.

  12. Steg farsbrødene ved middel varme, ialt ca. 10 min.

Server med tomatsalat og groft brød.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016