Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Indonesisk rejesuppe


Til 4 personer, bliver stærk, men god. Fra Kristian og Birgit

 

Suppe Fyld
  • 250 g henkogte ferskner i tern (fra dåsen med saften)
  • 200 g rejer
  • 1/5 hoved af kinakål
  1. Delene til suppen kommes i en gryde og simrer i ca. 15 min.
  2. Ferskner i tern og rejerne tilsættes og det hele varmes igennem
  3. Kinakålen skæres i kvarte - og en kvart kål snittes fint på langs.
  4. Tallerkenserveres med kinakål i fine strimler ”i bunden”, og evt. flutes til.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016