Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Appelsinkage 2 (thai-inspireret)


Dessert til 10 personer

Alle vægtangivelser = klargjort vægt

Kage

Sirup

Appelsinkage 2 (thai-inspireret)

Kage

  1. Vask og appelsiner og citroner, og riv skallen (gem frugterne).

  2. Smut og hak mandlerne fint.

  3. Rør dejen sammen i en smurt form.

  4. Bag ved 170° i ca. 1-1'15 (indtil der ikke længere hænger noget ved en træpind stukket ned i midten).

Sirup

  1. Kog lagen sammen og kog den ind til halvdelen.

  2. Prik huller i kagen med en gaffel, og si siruppen over.

  3. Lad det trække i 12 timer.

Serveres ved stuetemperatur med en 1 l vanilleis, gerne smagsat med 20 g sesamolie og pyntet med 40 g ristede sesamfrø.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017