Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Rejemad


Forret til 4 personer 

 

Rejemad
  1. Hvis rejerne ikke er kogte, så kog dem nu (kom dem i koldt vand med salt og dild, kog op, sluk og lad køle af i vandet). Pil rejerne (frys skallerne ned til skaldyrssuppe).
  2. Tag rejerne op og lad al vand løbe fra. Smag til med salt.
  3. Skyl dilden, dup den tør med køkkenrulle og pluk 4 pæne duske af.
  4. Smør brødet og fordel rejerne. *)
  5. Pynt med en dildkvist og kværn lidt peber over.

Drik kold pilsnerøl til.

 

*) Alternativt kan man spise rejemaden UDEN smør men med hjemmelavet mayonnaise til.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016