Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Remoulade


Stor portion: Nok til 10-12 menneskers tilbehør - men smager godt!!

 

  1. Hæld væden fra cornichons og kapers og hak dem fint

  2. Hak løgene fint.

  3. Gør grønsagerne i stand og skær dem i meget små terninger (2x2 mm) og blancher dem (sidste halvdel af tiden kan løgene tilsættes for at gøre smagen mindre skarp). 1+1 minutter i mikroovn for fuld kraft er passende. Lad dem køle af.

  4. Hak krydderurterne fint og bland det hele sammen med mayonnaisen

  5. Smag til med peber og stil koldt.

Kan holde sig en lille uge i køleskab.

 

Er godt til stegt fisk, f.eks. fiskefrikadeller.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016