|
Parmavandmelonsalat
4 personer
-
Rist
græskarkernerne i 8-10 min på en middelvarm pande under omrystning til de
"popper" let. Køl af.
-
Skyl, tør og skær rucola og koriander i grove stykker.
-
I en stor skål (ikke serveringsfadet) hældes
græskarkerne, rucola og koriander og blandes med gedeosten smuldret i store
stykker.
-
Ca. 700 g af melonen skæres i 2 cm tykke skiver.
Skallen skæres fra, kernerne skæres/skrabes ud, og resten skæres i 2 cm
firkanter og hældes i skålen.
-
Dressingen piskes godt sammen (få rørt honningen god
ud) og hældes over salaten.
-
Vend salaten og arranger på serveringsfad.
-
Del parmaskinken i firkanter på 8-10 cm og fordel dem
over salaten.
-
Kværn lidt peber over til sidst.
Server med lidt sprød flutes til. |
|
|