Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Parmavandmelonsalat


4 personer
 

Parmavandmelonsalat
  1. Parmavandmelonsalat, ingredienserRist græskarkernerne i 8-10 min på en middelvarm pande under omrystning til de "popper" let. Køl af.

  2. Skyl, tør og skær rucola og koriander i grove stykker.

  3. I en stor skål (ikke serveringsfadet) hældes græskarkerne, rucola og koriander og blandes med gedeosten smuldret i store stykker.

  4. Ca. 700 g af melonen skæres i 2 cm tykke skiver. Skallen skæres fra, kernerne skæres/skrabes ud, og resten skæres i 2 cm firkanter og hældes i skålen.

  5. Dressingen piskes godt sammen (få rørt honningen god ud) og hældes over salaten.

  6. Vend salaten og arranger på serveringsfad.

  7. Del parmaskinken i firkanter på 8-10 cm og fordel dem over salaten.

  8. Kværn lidt peber over til sidst.

Server med lidt sprød flutes til.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017