Kartoflerne koges møre (ca. 10 min), hældes i et dørslag, køles helt af
(bruses med koldt vand) og pilles.
Rucola skylles og tørres.
Bønnerne nippes (hvis de er store/ældre) og hældes i spilkogende,
letsaltet vand i 4 min. Hæld vandet fra og kom dem i en skål med iskoldt
vand så de bevarer farven. Skær bønnerne i store stykker.
Pil og hak skalotteløget fint.
Flæk chilien, fjerne ribbe og kerner, og hak den fint.
Smut mandlerne (kom dem i kogende vand i 30 sek og derefter i koldt
vand). Rist dem forsigtigt gyldne på en tefalpande (5-10 min ved svag/middel
varme).
Hæld kartofler, bønner, løg og chili i salatskålen, hæld olie, eddike,
citron, salt og peber over og vend godt rundt.
Skyl og hak krydderurterne og hæld dem over sammen med rucolaen.