Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kartoffel/bønnesalat


6 pers.

 

 

  1. Kartoflerne koges møre (ca. 10 min), hældes i et dørslag, køles helt af (bruses med koldt vand) og pilles.

  2. Rucola skylles og tørres.

  3. Bønnerne nippes (hvis de er store/ældre) og hældes i spilkogende, letsaltet vand i 4 min. Hæld vandet fra og kom dem i en skål med iskoldt vand så de bevarer farven. Skær bønnerne i store stykker.

  4. Pil og hak skalotteløget fint.

  5. Flæk chilien, fjerne ribbe og kerner, og hak den fint.

  6. Smut mandlerne (kom dem i kogende vand i 30 sek og derefter i koldt vand). Rist dem forsigtigt gyldne på en tefalpande (5-10 min ved svag/middel varme).

  7. Hæld kartofler, bønner, løg og chili i salatskålen, hæld olie, eddike, citron, salt og peber over og vend godt rundt.

  8. Skyl og hak krydderurterne og hæld dem over sammen med rucolaen.

  9. Vend forsigtigt sammen og server straks.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016