Hvis muligt: Læg trøflen sammen med æggene i en tætsluttende beholder og
stil på køl et par dage.
Skær 16 tynde skiver af trøflen og læg dem på en tallerken og dæk straks
med film og stil på køl.
Hak resten af trøflen.
Pisk æg og fløde sammen og kom trøffelsmuldet i (ikke skiverne endnu).
Lad det trække 1-2 timer tildækket på køl.
Tag smørret ud, så det kan blive blødt.
Sæt en lille tefalgryde i et vandbad der netop koger.
Hæld æggemassen og det bløde smør i og varm langsomt op, mens der hele
tiden røres (massen må ikke stivne for hurtigt/massivt til røræg). Pas på at
de let stivnede dele i bund og sider hele tiden blandes med resten.
Når massen er som tynd grød med lidt klumper i, tages det af ilden og
fordeles på 8 tallerkener. Læg 2 skiver trøffel på hver og server straks.