-
Bland tatarsaucen og smag til med salt og peber (skal
have ret fyldig og salt smag). Kan gemmes på køl op til 4-5 timer.
-
Varm ovnen op til 250°
varmluft.
-
Skræl kartoflerne og skær dem i stave på 2 cm's
tykkelse. Tør dem godt af i køkkenrulle.
-
Hæld kartoflerne i en stor skål med olivenolie, 1,5
spsk Maldonsalt og et stort kværn peber. Vend det godt rundt, så alle
kartoflerne er dækkede.
-
Læg kartoflerne på bagepapir på bageplader i eet lag og
bag dem i ovnen til de er gyldentbrune (ca. 15-20 min - men hold øje, for
pludselig går det stærkt).
-
Puds kødet helt fri for sener og fedt og hak det. Bland
det hakkede kød med tatarsaucen og smag til med salt og peber.
-
Anret tataren i midten af en tallerken (brug gerne en
stålring). Fordel salat langs kanten og dryp med lidt olie/citron. Læg
pommes frites på til sidst og drys dem med lidt salt.