-
Kødet tages ud af køleskabet 2-3 timer
i forvejen, så det får stuetemperatur før stegningen. Puds det af og tør det
med køkkenrulle.
-
Korianderfrøene kunses i en morter og hældes i en stor
skål/fad.
-
Bland med salt, peber, rosmarin og oregano og rul kødet i blandingen så
det hele hænger godt fast.
-
Brun kødet på alle sider på en varm
tefalpande - ialt ca. 8-10 minutter (meget rødt).
-
Tag kødet af og lad det hvile 1-6 timer i køleskab (så er det let at skære).
-
Skær det i MEGET tynde skiver og fordel på et fad - og
hæld lidt olie over.
-
Ingefæren skrælles og skæres i 1 mm skiver og
derefter i 1 x 1 mm pinde.
-
Chiliene skylles, flækkes og renses (fjern frø og
ribber) og skæres i meget tynde skiver.
-
Radiserne skylles og skæres i 2 mm skiver på skrå.
-
Korianderen skylles og bladene plukkes fra og hakkes
groft. Stilkene flækkes og skæres i 3-4 cm stykker.
-
Det hele drysses over kødet.
-
Saften af limefrugterne presses i en lille skål og
piskes sammen med soya og olie. Dressingen fordeles over fadet.