Butterdejsrullen tages ud så den kan
tø op (ca. 15-20 minutter) og tænd ovnen (200 grader varmluft)
Resten blendes til en tyktflydende
masse (juster evt. med mere olie)
Smag til med peber og evt. salt (pas
på)
Rul butterdejspladen ud
til en meget tynd plade mellem to stykker bagepapir. Læg den færdige plade på et stykke bagepapir.
Smør
massen ud i et ensartet lag på den ene halvdel af pladen og læg den anden
over og tryk sammen for at fordele massen.
Sæt gerne på køl nu i 1-2 timer (i
køkkenfilm), så
er de nemmere at udskære.
Skær i 1/2-1 cm tynde skiver og læg på
bagepapir på bageplader som lange stave. Det gør ikke
noget de bliver flade ved udskæringen - ved bagningen retter de sig
ud igen.
Bages i varmluftovn ved 200 grader i ca
12-15 minutter til de er let mørke.
Køles af i 5 minutter på rist og
serveres til f.eks. hvidvin.
NOTE Massen kan
tilberedes i forvejen og fryses (i 4-6 uger). Den færdige (ubagte) plade kan
holde sig i køleskab i op til en uge, indpakket i film.