Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Stenbiderrogn på jordskokker


Mættende forret til 6 personer.

 

  1. Jordskokkerne skrælles og skæres i 1 cm tykke skiver og kommes straks i vand med saften af 1/2 citron (for at de ikke skal misfarves)

  2. Dilden skylles og hakkes groft (inkl. stængler).

  3. Smør, olie og finthakket skalotteløg opvarmes i en sauterpande sammen med 1 dl vand og 1 tsk salt, og jordskokkerne sauteres ved god varme til de stadig har bid (ca. 7-10 min.) - de sidste 2 min med dilden i. 

  4. Fordel i dybe tallerkener, kværn peber over og fordel stenbiderrognen på toppen.

Spises med en skive godt (evt. letristet) brød til.

 

VINFORSLAG: Oversøisk Chardonnay eller anden fyldig hvidvin med noget syre.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017