Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Sol over Gudhjem (røget sild på rugbrød)


Frokostret til 1 person (mætter)

 

Sol over Gudhjem (røget sild på rugbrød)
  1. Smør rugbrødet.
  2. Fjern hovede, skind og ben fra silden og skrab det tørre bugkød af.
  3. Flyt forsigtigt fileterne over på rugbrødet.
  4. Vask og skær radiserne i tynde skiver.
  5. Pil og skær 2 skiver af rødløget - der skal bl.a. være et par hele ringe.
  6. Vask purløg.
  7. Fordel radiseskiverne over silden.
  8. Læg rødløg på - brug et par ringe som rede for æggeblommen.
  9. Læg æggeblommen forsigtigt i (bruges pasteuriserede æg er dette ikke muligt, da den vil flyde ud).
  10. Kværn peber over.
  11. Klip purløg over.

Koldt (fad-)øl smager godt til.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017