|
Spinattimbale
12 stk á ca. 1 dl
- Fjern skorpen fra brødet og hak det groft.
- Riv parmesanen.
- Læg spinaten 2 min i koldt vandbad og skyl grundigt. Gentag evt.
- Fjern grove stilke, og hak spinaten meget groft
-
Svits med smørret i en stor gryde 2-3 min til spinaten
falder sammen og væden er kogt væk.
-
Rør mælk, brødkrumme og parmesan i og kog op under
omrøring.
-
Tag af varmen, og rør æg, cayenne og muskat i.
-
Smag til med salt og peber.
-
Smør 8 ramekin-forme med lidt
olivenolie og fordel massen.
-
Tænd ovnen på 190°.
-
Kog 1 liter vand
-
Sæt formene i en bradepande og hæld det kogende vand i
bunden, og dæk med sølvpapir
-
Sæt bradepanden i ovnen ca. 10-12 min til overfladen er
fast.
-
Tag formene ud af ovenen og løsn timbalerne med en kniv
rundt i kanten og dem vend ud (vend derefter timbalerne med overside opad
med en paletkniv).
|
|
|