Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Spinattimbale


12 stk á ca. 1 dl

 

  1. Fjern skorpen fra brødet og hak det groft.
  2. Riv parmesanen.
  3. Læg spinaten 2 min i koldt vandbad og skyl grundigt. Gentag evt.
  4. Fjern grove stilke, og hak spinaten meget groft
  5. Svits med smørret i en stor gryde 2-3 min til spinaten falder sammen og væden er kogt væk.

  6. Rør mælk, brødkrumme og parmesan i og kog op under omrøring.

  7. Tag af varmen, og rør æg, cayenne og muskat i.

  8. Smag til med salt og peber.

  9. Smør 8 ramekin-forme med lidt olivenolie og fordel massen.

  10. Tænd ovnen på 190°.

  11. Kog 1 liter vand

  12. Sæt formene i en bradepande og hæld det kogende vand i bunden, og dæk med sølvpapir

  13. Sæt bradepanden i ovnen ca. 10-12 min til overfladen er fast.

  14. Tag formene ud af ovenen og løsn timbalerne med en kniv rundt i kanten og dem vend ud (vend derefter timbalerne med overside opad med en paletkniv).

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016