Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kyllingebryst, stegt


6 personer.

 

  1. Grøntsagerne renses og skæres i grove stykker. Oliven udstenes.

  2. Kyllingbrysterne brunes på bensiden ved god varme i smør/olie i ca. 5 min i en sauterpande.

  3. Noilly Prat kommes ved og koger ind 2-3 min (brysterne steges fortsat på bensiden)

  4. Grøntsager og kyllingefond kommes ved, der skrues ned til middel varme og et låg lægges på. Steges i ca. 20-30 min - man skal stadig kunne se lidt ustegt kød på oversiden.

  5. Skru op og vend nu brysterne. Steg på skindsiden i 1-2 minutter, tag dem af og dæk til med folie.

  6. Kog saucen ind (evt. med fløde), smag til med salt og peber. Pas på: Fond er ofte ret salt.

  7. Skær brysterne fra benet, fjern skindet og del dem i 3-4 stykker på tværs, og vend dem i saucen.

Ris. hvide (nye) kartofler eller godt brød passer fint til.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2018  -  Opdateret 31-12-2017