|
Kyllingebryst,
stegt
6 personer.
-
Grøntsagerne renses og skæres i grove stykker. Oliven
udstenes.
-
Kyllingbrysterne brunes på bensiden ved
god varme i smør/olie i ca. 5 min i en sauterpande.
-
Noilly Prat kommes ved og koger ind 2-3 min (brysterne
steges fortsat på bensiden)
-
Grøntsager og kyllingefond kommes ved, der skrues ned
til middel varme og et låg lægges på. Steges i ca. 20-30 min - man skal
stadig kunne se lidt ustegt kød på oversiden.
-
Skru op og vend nu brysterne. Steg på skindsiden i 1-2
minutter, tag dem af og dæk til med folie.
-
Kog saucen ind (evt. med fløde), smag til med salt og
peber. Pas på: Fond er ofte ret salt.
-
Skær brysterne fra benet, fjern skindet og del dem i
3-4 stykker på tværs, og vend dem i saucen.
Ris. hvide (nye) kartofler eller godt brød passer fint til.
|