Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Ærtesuppe med cremant


8 personer som forret.

 

Ærtesuppe
  1. Klargør og hak løgene fint og svits dem i smørret.

  2. Tilsæt supper og ærter, kog op og i 5-10 min.

  3. Hæld fløden i og blend suppen grundigt.

  4. Passer den gennem en grovmasket sigte (gnid med en ske for at få mest muligt med)

  5. Smag til med salt og peber.

  6. Anretning

    1. Hvis den skal serveres kold: Sæt på køl i 1-2 timer. Fordel i tallerkener ved servering.

    2. Hvis den skal serveres varm: Varm op til kogepunktet og fordel i varme tallerkener.

  7. Hæld et glas cremant i hver tallerken.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017