Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Snacks: Parmesankranse


Til 8 personer. Giver ca. 40 små kranse.
 

Snacks: Parmesan-kranse
  1. Riv parmesanen.

  2. Smelt smørret.

  3. Rør delene sammen til massen er helt glat.

  4. Sæt på køl 1/2 time (så er den lettere at håndtere).

  5. Ovnen opvarmes til 150°.

  6. Kom dejen i en bollesprøjte (til vanillekranse) eller i en plasticpose med et klippet hul.

  7. Sprøjt massen i ringe på 5-6 cm i diameter på en bageplade med bagepapir.

  8. Bag dem i ovnen 12-15 min (de må kun lige akkurat tage farve)

  9. Køles af i 5 minutter på rist og serveres til f.eks. hvidvin.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017