Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Svinemørbrad med svampe


4 pers.

  1. Rens løgene og skær dem i skiver.

  2. Rens svampene og skær dem i skiver.

  3. Skyl og hak krydderurterne groft.

  4. Pres saften af den halve citron.

  5. Skær hinder og fedt fra mørbraden og krydr med salt og peber.

  6. Brun mørbraden i smørret 3 min på hver side ved god varme i en stor gryde. Tag mørbraden op.

  7. Svits løg og svampe i gryden 10 min for fuld skrue under omrøring.

  8. Skru ned til svag varme, og tilsæt mørbrad (med evt. saft), krydderurter (gem 1 spsk persille til drys til sidst), citronsaften og fløden.

  9. Kog i 15 min under låg, tag mørbraden op og dæk den til med folie. Lad den hvile 10-15 min.

  10. Kog sovsen ind fuld skrue (uden låg) og smag til med salt og peber.

  11. Skær mørbraden i skiver og varm dem hurtigt igennem i sovsen og server, drysset med den sidste skefuld hakkede persille.

Godt med kogte kartofler og en sprød, let bitter grøn salat til.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016