Det overflødige fedt (der er meget!) fra brystes skæres
fra og smides væk.
For hvert bryst skæres kødet fra
benene - først så meget som muligt i eet stykke, derefter alt andet reelt
kød. Afpudskødet lægges på det store stykke, der rulles og snøres.
Gentag for det andet bryst, så der bliver 2 små rullestege.
Det yderste, tørre skind på de hele
hvidløg fjernes
Citronerne vaskes grundigt og skæres i
både (med skind)
Benene brunes 5-10 min for god varme i
en gryde (der kan rumme både ben og de 2 stege)
Hæld Noilly Prat ved og kog lidt ind.
De to stege lægges på benene, og de
hele hvidløg og citronbådene lægges ved.
Læg stanniol over gryden og derefter
låg på (så det lukker helt tæt) og sæt i en 160º varm ovn i 3-4 timer
Fjern snoren og skær i skiver (resten i
gryden smides væk, da det er meget fedt). Server f.eks. med grøn salat og godt
brød.