Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Lammebrystrulle


6 personer.

 

  1. Det overflødige fedt (der er meget!) fra brystes skæres fra og smides væk.

  2. For hvert bryst skæres kødet fra benene - først så meget som muligt i eet stykke, derefter alt andet reelt kød. Afpudskødet lægges på det store stykke, der rulles og snøres. Gentag for det andet bryst, så der bliver 2 små rullestege.

  3. Det yderste, tørre skind på de hele hvidløg fjernes

  4. Citronerne vaskes grundigt og skæres i både (med skind)

  5. Benene brunes 5-10 min for god varme i en gryde (der kan rumme både ben og de 2 stege)

  6. Hæld Noilly Prat ved og kog lidt ind.

  7. De to stege lægges på benene, og de hele hvidløg og citronbådene lægges ved.

  8. Læg stanniol over gryden og derefter låg på (så det lukker helt tæt) og sæt i en 160º varm ovn i 3-4 timer

Fjern snoren og skær i skiver (resten i gryden smides væk, da det er meget fedt). Server f.eks. med grøn salat og godt brød.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016