Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Squashblomster, fyldte


Forret til 6 (Ligurien).
 

  1. Dejen piskes sammen af mel og koldt vand (brug en melryster). Pisk de to æg i og lad dejen hvile mindst en halv time (mens resten laves).

  2. Squashblomsterne skæres op (vend bund i vejret og skær et snit fra bunden og ned langs blomsterbladet) og blomsterstanden i bunden af blomsten fjernes. Blomsterne skylles evt. og duppes tørre.

  3. Spinat/bede skylles, stilkene fjernes og de blancheres i nogle minutter i det vand der hænger ved indtil bladene falder sammen. Hæld i dørslag, tryk vandet ud med bagsiden af en ske, og hak det groft.

  4. Bland spinat/bede med ostene og 1 æg og smag til med salt og peber

  5. Fyld blandingen forsigtigt i blomsterne og luk dem igen (tryk dem let sammen og sno dem evt. let) - det gør ikke noget at der er revner eller huller i blomsterskindet.

  6. Varm olien godt op i en sauterpande (80% varme), vend blomsterne i dejen og steg dem gyldne 3-4 minutter (vend dem flere gange).

  7. Dryp af på køkkenrulle og server straks.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016