Dejen piskes sammen af mel
og koldt vand (brug en melryster). Pisk de to æg i og lad dejen hvile mindst en halv time (mens resten laves).
Squashblomsterne skæres op (vend
bund i vejret og skær et snit fra bunden og ned langs blomsterbladet) og blomsterstanden i bunden af blomsten fjernes. Blomsterne skylles
evt. og
duppes tørre.
Spinat/bede skylles, stilkene fjernes
og de blancheres i nogle minutter i det vand der hænger ved indtil bladene
falder sammen. Hæld i dørslag,
tryk vandet ud med bagsiden af en ske, og hak det groft.
Bland spinat/bede med ostene og 1 æg og
smag til med salt og peber
Fyld blandingen forsigtigt i blomsterne
og luk dem igen (tryk dem let sammen og sno dem evt. let) - det gør ikke noget at der er revner
eller huller i blomsterskindet.
Varm olien godt op i en sauterpande
(80% varme),
vend blomsterne i dejen og steg dem gyldne 3-4 minutter (vend dem flere
gange).