Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kogt skinke


6-8 personer.

 

 
  1. Læg skinken i koldt vand i en gryde 1 time. Hæld vandet væk.

  2. Hæld nyt koldt vand i gryden med skinken og kog op. Kog i 2 min og hæld vandet fra.

  3. Klargør grøntsagerne og skær dem i grove stykker.

  4. Kom grøntsager og urter i gryden med skinken og hæld kogende vand på til det dækker (ca. 1,5 l).

  5. Kog under låg i 25 min (pr. kg kød) ved meget svag varme (vandet skal akkurat skælve).

  6. Sluk, tag låget af og lad kødet blive helt koldt i suppen (tager et par timer).

  7. Fjern nettet og skær i 2-3 mm skiver.

Server med grøn salat og brød, eller kartofler.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016