Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Chutney af grønne tomater


Giver godt 2 liter
 

  1. Løgene pilles og skæres i 1 x 1 cm tern.

  2. Allehånde, muskatnød og kardemommekapsler knuses groft.

  3. Tomaterne skæres i kvarte.

  4. Det hele kommes i en tykbundet gryde, koger op og koger derefter for middel varme (uden låg) i 45 minutter (tomaterne må ikke være smattet helt ud).

  5. Fyldet kommes på skoldede glas.

  6. Væsken koges ind til sirup (20-30 min) og hældes over fyldet i glassene, der lukkes til når de er kølet lidt af efter 5 minutter.

Godt til f.eks. pate.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017